Blogi

perjantai 27. huhtikuuta 2007

200 rikki!

Talvisia kuvia Skutvikenistä

Leiri lähestyy ja nyt on saavutettu yksi melkoisen merkittävä virstanpylväs: ilmoittautumisten määrä on ylittänyt kahden sadan maagisen rajan! Suuri kiitos kaikille ilmoittautuneille. Tämä porukka tullaankin havaitsemaan heinäkuun tienoilla Tammisaaren lähimaastossa, kesäisessä Skutvikenissä.

Pääsin käymään leirialueella tammikuussa, lumen ollessa vielä maassa ja merikin oli jäässä. Silti pystyi havaitsemaan miten upealle leiripaikalle olemmekaan matkalla - hiekkarantakin on niin iso (pituus- ja leveyssuunnassa!) että koko leiri mahtuu iltanuotiolla sen yhteen laitaan ihastelemaan auringonlaskua. Rannalla voi pelailla vaikka ultimatea ja lentopalloa yhtä aikaa niiden juurikaan häiritsemättä toisiaan tai lämpöisessä merivedessä polskivia uimareita. Kenties rannan tienoilla nähdään juoksemista vauhdikkaampia menopelejä leirin aikaan.... ja vielä useita erilaisia!

Muu leirialue rakennelmineen nousee rakennusleirin alkupäivistä lähtien rannan yläpuolella sijaitsevaan tasaiseen kangasmaastoon. Alueelle on helppo rakentaa leirirakennelmat aina lipputangosta ja leiriportista keittiövartioiden katoksiin ja sudenpentujen telttakylään. Ja jokainen pääsee osallistumaan kaiken tämän tekemiseen ihan itse! Kyllä vierailupäivänä kelpaa vanhemmille esitellä ihan itse rakennettua ruokailupöytää ja rinkkatelinettä.

Ja taas on leiriin jäljellä yksi päivä vähemmän kuin eilen! Heinäkuu on ihan kohta!

Mallu
leirinjohtaja

3 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Koska me saadaan ne valokuvat leirialueesta Picasaan?

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia lisätty omaan albumiinsa, mites yhden niistä saisi tämän blogientryn yhteyteen?

Mallu

Ilkka kirjoitti...

Hyvä, että saatiin kuvia. Laitoinkin kuvalinkin jo blogin yhteyteen.

Muttä tässä ohjeet näin jälkikäteen: Kun kirjautuu Picasaan tunnuksella svpr07 löytyy vasemmasta reunasta linkki "Linkki albumiin". Sitä klikkaamalla saa kaksi HTML-koodinpätkää esille. Kopioi se, mikä alkaa <TABLE...

Sitten blogitekstiä muokkaamaan Blogspotiin. Vasemmassa reunassa on linkki "Muokkaa HTML". Sitä klikkaamalla pääsee koodinäkymään. Heti alkuun voi kopioida sen <TABLE-koodinpätkän.

Ja sitten vielä viimeinen kikka. Kuvan saa oikeaan reunaan, kun muokkaa TABLE-elementin ensimmäistä parametriä style="width: 194px;" muotoon style="width: 194px; float:right;".

P.S. kun kirjottelee tänne blogiin kommentteja, voisi henkilöllisyydeksi valita tuosta alapuolelta mielummin "Muu" kuin anonyymi.´:)