Blogi

tiistai 17. huhtikuuta 2007

Ajatuksia "siitä" ja hevosista ja puutarhan hoidosta

Ohjelmaretki

Edellisenä viikonloppuna toimekas joukko tälläytyi partiohuiveihinsa, jätti itsesensuurinsa kaupungin hälinään ja suuntasi Nuuksioon Toimen Poikien Öögalle juonimaan tulevan kesän spektaakkeleita, joita muistellaan vielä dementiahoitokodissakin erinäisten vuosien kuluttua.
Ohjelmasuunnitteluviikonloppuna ver.1.2 hiottiin jo valmiita ohjelmarunkoja, kaadettiin pari lahonoloista pajua ja istutettiin varsinainen lehto uusia rehevästi versoilevia ja ytimeltään tukevia tammia.
Saeculumilla järjestetään ohjelmaa myös johtajille, jotka ovat tyypillisesti tottuneet häärimään tiskin toisella puolella. Lauantaiaamuna ennen massojen tuloa perjantaista paikalla päivystänyt ohjelmatiimi pohti millä lähtisi nokittamaan haikkitiimin hervottomia rasti-ideoita. Vaikka hevosen jäistä pelastautumisharjoitusta ei nähtäne helteisessä Tammisaaressa, hauskoja haasteita riittää, vaikkei sulalla kutittelisikaan.
Ja sitten se pöllähti ilmaan! Tiedätte varmasti mitä tapahtuu, kun pölysokeripussin aukaisee liian rivakasti; makea pöly hyökkää silmille ja maustaa hengitysilmankin makoisaksi. Muurahaiskarhun lailla kielemme vispasivat kilvan ilmassa likittäen kaiken ideatomun ennen sen lasehtimista ektoplasmaksi lattian tasalle.
"Sitä" ette ole aivan joka leirillä tehneet… Ilman minkäänlaista itsekritiikkiä aiomme toteuttaa suht levottoman johtajapläjäyksen, mutta vain niille, jotka pystyvät samaistumaan yönmustiin ninjapinjoihin ja tuntevat sukkahousut iltahämärän ohella omikseen.
”Kaikenlaisia kotkotuksia”, saattaisi joku tokaista.

1 kommentti:

Ilkka kirjoitti...

Melkoista verbaaliakrobatiaa Latelta! Leirin ohjelmatiimi tuntuu olevan meno päällä. Tässähän alkaa omakin leirikuume kohota.