Blogi

maanantai 4. kesäkuuta 2007

Leiritoimikunta piknikillä 4.6.

Leiritoimikunta piknikillä 4.6.

Se oli synkkä ja myrsk… no oikeastaan aurinkoinen ja kaunis kesäpäivä, lämpömittarit poksahtelivat helteestä. Vaivihkaa muuhun ihmismassaan taidokkaasti soluttautuneena ihanainen leiritoimikunta kokoontui Kaivopuistossa.

17.30 oli pilkuntarkka kellonlyömä, kun kokouksen oli määrä alkaa. No itsehän tottakai saavuin paikalle tyylikkäästi vartin myöhässä. Hain edes yhtä tunnistettavaa paidan selkämystä, partaa, hiustuppoa, partiohuivia. Ei mitään. Soitin Mallulle: ”Kierrä se rakennus vastapäivään ni sä törmäät meihin.” Joo, hienoa. Niin... mistä katottuna vastapäivään? No tunnollisena lähdin kunniakierrokselle, kun törmäsin Nasuun. Nasukin sai samat ohjeet. Terävällä naistenlogiikalla lähdettiin kuitenkin myötäpäivään. Ja kas, oikeat naamat löytyi. Ja olinpa kertaalleen käynyt jo lähes oikeissa koordinaateissa.

Kokous alkoi jotakuinkin 17.50 sopivan märäytysarsenaalin poimimseen siihen käden ja suun ulottuville. Tottakai sitä pitää olla jtn järsittävää suussa koko ajan. Käytiin läpi se perinteinen rumba: edellinen pöytäkirja, safkaamista, osa-alueiden tilanteet, safkaamista, talous, safkaamista, muut asiat, safkaamista, seuraava kokous ja poistuminen.

19.23 bileet olivat ohitse.

Todettiin, että paljon on vielä tehtävää. Leiri-alueellakin pitäisi ehtiä piipahtamaan. Sovittiin seuraavaan kokoukseen pitkät tsekkilistat siitä, mitä jokaisen päällikön täytyy seuraavaan kokoukseen mennessä hoitaa. Huollon kädet ovat täynnä töitä, eikä ne työt suinkaan leirille lopu. Muonituskaan ei panisi pahakseen parista kokkaamisen parissa viihtyvälle valioyksilölle. Ihan vain vinkiksi teille pestittömille johtajille ;) Ja toki jos jokin osa-alue kiinnostaa aivan erityisesti, päälliköt varmasti keksivät kaikkea pientä ja mukavaa pikku puuhastelua vielä.

Seuraava kokous onpi 26.6. klo 18.00 Sibeliusmonumentilla. Jokaisen leiritoimikuntalaisen olisi erittäin suotavaa ilmaantua paikalle.

Pöytäkirjasta voi joku pikku byrokraatti lueskella lisää.

- Tintti

PS. Tästä lähtien kirjoitan joka ikisen pöytiksen suoraan koneelle. Omien hieroglyfien tulkkaaminen ja muka nokkelien pikakirjotuslyhennelmien kääntäminen sujuvalle suomen kielelle ei ole mitenkään kivaa :D.

3 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Snif :'|

Kovin on epäinformatiivinen bloggaus. Mutta kuvat ovat loistavia :D Kiitos niistä!

Tintti kirjoitti...

Nyt on hippasen sisältöäki. Mut en osaa (myönnän tappioni pitkän taiston jälkeen)liikutella tota kuvaa :D. Haluisko joku osaava laittaa sen fiksusti tonne oikeaan yläkulmaan.

Ilkka kirjoitti...

No problem, siirsin kuvan... sitä muuten pystyy siirtelemään Blogin "Muokkaa HTML"-osiosta.